Businesspartners

Stimuleer (verkoop)medewerkers om te excelleren naar een klantgerichte focus en resultaatgerichte cultuur. Mike Sier is trots dat hij met professionele en onderscheidende organisaties als strategische partners samenwerkt. Door het complementaire karakter van elkaars diensten leveren we toegevoegde waarde én onderscheidend vermogen in Sales Development trajecten met als resultaat dat er een structurele bijdrage wordt geleverd aan gestelde omzetdoelstellingen en winstbijdragen.‎ Ook het beste uit jezelf, (sales)team en organisatie halen? Voor meer informatie en wat deze interessante samenwerkingen voor u kan betekenen neem vrijblijvend contact met ons op.

DRV Performance Improvers

DRV Performance Improvers is een zelfstandig en onafhankelijk bedrijfsonderdeel van DRV Accountants & Adviseurs, een organisatie met ruim 500 medewerkers en meer dan 5.500 klanten. Zij begeleiden ondernemers in de volle breedte bij alle mogelijke strategische en bedrijfskundige onderwerpen op het gebied van finance, commercie, productie, logistiek, inkoop, ICT en HR. Zij ondersteunen bij heldere en compacte planvorming en vooral ook bij de daadwerkelijke realisatie. DRV helpt bedrijven in zwaar weer, bedrijven die te snel groeien en bedrijven die geconfronteerd worden met specifieke problemen die invloed hebben op de prestaties van de onderneming.

ReviewPartner

ReviewPartner is een onderzoeks- en adviesbureau, zij doen onderzoek naar klanttevredenheid, medewerkertevredenheid, het imago van een bedrijf én helpen bij het verbeteren van klanttevredenheid. Met deze inzichten maken zij een praktisch actiedocument om verbeterslagen te kunnen maken binnen uw bedrijf. Het resultaat zal een kwaliteitsverbeterslag met zich meebrengen waardoor uw klanttevredenheid omhoog zal gaan en waardoor uw verkoop zal stijgen.

Salesguide

Ligt de sales uitdaging bij u klaar en u kunt daar ondersteuning bij gebruiken. De medewerkers van Salesguide hebben hun ambitie en achtergrond in de verschillende Sales disciplines: Marketing, Online Marketing & Sales, Accountmanagement, Tele-sales en Indirect Sales. Het team bestaat uit allrounders en specialisten op de gebieden van denken, doen en de onderliggende crm infrastructuur.

Mike Sier is kritisch, ‘weet van wanten’, ontziet de ondernemer niet op Sales, Financieel en zeker niet op het Personele vlak, maar te allen tijde: ‘Hard op de inhoud en vooral zorgzaam op de relatie.’ En uiteindelijk doelgericht.

Inkrease

Trakstar ‘Best in Class’ en opmerkelijk intuïtieve software voor bottom-up en interactief performance management. Dit online Employee Performance systeem maakt het ‘nieuwe’ beoordelen mogelijk. In de hedendaagse organisaties is beoordelen vaak geen ‘top-down’ proces meer maar hebben medewerkers een eigen verantwoordelijkheid. Door het gebruik van Employee Performance Software kunt u snel en duidelijk doelen stellen voor uw medewerkers. Uw medewerkers ontvangen ontwikkeltips over de competenties waarop ze beoordeeld worden, waardoor hun talenten ten volle benut worden. Meer rendement uit uw (Sales) Human Capital is het gevolg.

BrainCompass

Professioneel succesvol vanuit jouw biologische kracht. BrainCompass is een innovatief assessment- platform dat de ontwikkeling van (sales)professionals vanuit een biologisch mensbeeld empowered. Een neurowetenschappelijk gevalideerde ontwikkel-assessment en unieke DNA analyse vormen de basis van het BrainCompass. Met dit profiel geven wij jou de kennis en het inzicht hoe jouw natuurlijke (sales)talenten verder te ontwikkelen of juist in te zetten. (Sales)Managers gebruiken BrainCompass om hun team te ontwikkelen én beter te laten samenwerken. HR gebruikt deze inzichten om hun human capital te selecteren en optimaal te laten presteren binnen de organisatie.

Scroll naar boven