OAA

Dé beroepsvereniging voor organisatiekundigen en -adviseurs. Voor de professionalisering van het vak, een exclusief netwerk voor leden. We stellen hoge eisen aan professionaliteit. Op basis van toetsbare en controleerbare professionaliteits- en kwaliteitsaspecten onderscheidt u zich als Ooa-lid van de niet-georganiseerde adviseur.

SMA

De SMA is een bloeiende vereniging die bekend staat om haar vele bijeenkomsten. Ze worden jaarlijks verspreid over heel Nederland georganiseerd. De SMA-activiteiten zijn bijzonder interessant: er staat altijd een relevant thema/onderwerp centraal en bovendien vinden ze plaats op mooie locaties in Nederland. Natuurlijk is er volop ruimte om te netwerken. Zo’n ideale mix van kennisdeling en ontmoeting past Salesprofessionals prima en wordt dan ook zeer gewaardeerd.

Ondernemersklankbord

Stichting Ondernemersklankbord is een landelijk netwerk met meer dan 300 adviseurs en één van de grootste, onafhankelijke non-profitorganisaties die zich belangeloos voor u inzetten. In de ruim 35 jaar van ons bestaan hebben wij al meer dan 70.000 ondernemers effectief geholpen met bedrijfsadvies. Ondernemers in het midden- en kleinbedrijf kunnen met èlke ondernemingsvraag bij ons terecht en worden door een OKB-adviseur persoonlijk begeleid in een klankbordtraject.

Vrienden van Port of BUSINESS

Vriend van Port of BUSINESS is een initiatief van zakenmagazine Port of BUSINESS en inmiddels een begrip in de regio. Voor Vrienden doen we een stapje extra, zo kunnen zij gebruik maken van diverse voordelen. Als ondernemer, manager of bestuurder wilt u graag uw netwerk continu vergroten en verstevigen. Zaken doe je met mensen, een goed netwerk is daarom belangrijk - Business Ontmoet Business.

Scroll naar boven