Kennismaken

Mike Sier heeft sinds 1995 als salesprofessional in diverse Sales en Commerciële Management of Directie functies sturing gegeven aan gespecialiseerde business-to-business verkooporganisaties.

Mike-Sier-Over-Mike

De geboren en getogen Rotterdammer werd Amerikaans geschoold en bouwde zijn kennis bij aanvang van zijn carrière op bij Amerikaanse verkooporganisaties. Mike heeft zich zo gespecialiseerd in omzet- & resultaatverbetering, het herdefiniëren van verkoopstrategieën.

Inspiratie

Mike’s belangrijkste inspiratiebron is zijn eerste Amerikaanse Sales Director, die in hem zijn passie voor sales aanjaagde. Het belangrijkste dat Mike echter heeft geleerd tijdens zijn MBA-opleiding is het identificeren van knelpunten, het verbeteren van doorlooptijd en realisatie van output. Het is deze visie, die hem drijft in het optimaliseren én verbeteren van de bedrijfsvoering als klankbord voor DGA’s en directieteams van middelgrote en grote MKB-bedrijven.

Aanpak

Mike gelooft in de Amerikaanse aanpak van sales, waarbij de focus ligt op klanttevredenheid en accountmanagement. Amerikaanse verkooporganisaties hanteren het credo “meten is weten” én accountability. Mike ziet de voordelen van deze aanpak: zodra organisaties zich bewust(er) worden van hun cijfers, willen ze weten hoe ze deze kunnen verklaren en verbeteren. Logisch gevolg is dan 'Wat wordt de volgende stap?'. Waarbij een ieder verantwoordelijk wordt voor eigen bijdrage én resultaten.

Ambitieus, direct, wars van politiek en niet snel tevreden. Dat komt omdat het altijd beter kan en er nog veel te winnen valt. Als iedereen naar links gaat, gaat hij naar rechts. Omdat hij vanuit een ander perspectief en voornamelijk vanuit het beeld van de klant kijkt. Zo val je op en kun je je onderscheiden. Mike helpt organisaties dan ook graag als  Consultant, Interim (sales) Directie, in de rol van commissaris of als lid van de raad van advies. Om samen tot inzichten te komen en daadwerkelijk het verschil te maken!

View-LinkedIn

Wie triggert u?

Hebt u behoefte aan een sparringpartner en/of verbeterde resultaten, neem dan nu contact op voor een vrijblijvende afspraak met Mike Sier!

Scroll naar boven