Kennismaken

Mike Sier heeft sinds 1995 als salesprofessional in diverse Sales en Commerciële Management of Directie functies sturing gegeven aan gespecialiseerde business-to-business verkooporganisaties.

De geboren en getogen Rotterdammer werd Amerikaans geschoold en bouwde zijn kennis bij aanvang van zijn carrière op bij Amerikaanse verkooporganisaties. Mike heeft zich zo gespecialiseerd in omzetverbetering, resultaatverbetering, verkoopstrategieën, verkoopplannen en salesmanagement. 

Inspiratie

Mike’s belangrijkste inspiratiebron is zijn eerste Amerikaanse Sales Director, die in hem zijn passie voor sales aanjaagde. Het belangrijkste dat Mike echter heeft geleerd tijdens zijn MBA-opleiding is het identificeren van knelpunten, het verbeteren van doorlooptijd en realisatie van output. Het is deze visie, die hem drijft in het optimaliseren van salesmanagement en algehele bedrijfsvoering.

Aanpak

Mike Sier gelooft in de Amerikaanse aanpak van sales, waarbij de focus ligt op klanttevredenheid en accountmanagement. Amerikaanse verkooporganisaties hanteren het credo “meten is weten” én accountability. Mike ziet de voordelen van deze aanpak: zodra organisaties zich bewust(er) worden van hun cijfers, willen ze weten hoe ze deze kunnen verklaren en verbeteren. Logisch gevolg is dan 'Wat wordt de volgende stap?'. Waarbij een ieder verantwoordelijk wordt voor eigen bijdrage én resultaten. Mike ziet dan ook dat steeds meer Nederlandse organisaties het belang zien in het onderkennen van interpretatie en kennis met betrekking tot hun salesmanagement. Dat klinkt vanzelfsprekend, maar Mike Sier weet als geen ander dat er binnen veel organisaties nog veel te doen is op het gebied van salesmanagement. 

Mike Sier is ambitieus en niet snel tevreden. Dat komt omdat er nog veel te winnen valt. Als iedereen naar links gaat, gaat hij naar rechts. Zo val je op en kun je je onderscheiden. Mike Sier wil organisaties helpen als sales consultant of met de juiste sales support tot inzichten te komen om daadwerkelijk het verschil te maken!


Wie triggert u?

Hebt u behoefte aan een sparringpartner en/of verbeterde resultaten, neem dan nu contact op voor een vrijblijvende afspraak met Mike Sier!

Scroll naar boven