Wat doet Mike Sier

Mike gelooft niet in langdradige intakegesprekken, maar des te meer in pittige sparringsessies. Daadkracht en inlevingsvermogen gaan hand in hand. Mike schrijft geen dikke rapporten die vervolgens in de la belanden. Tijdens het verbeterproces is Mike onderdeel van de organisatie en staat hij naast de ondernemer met beide voeten in de klei, om zo de beste resultaten te behalen.

Sales Consultancy Diensten

Mike Sier streeft ernaar om als Sales Consultant DGA’s, commercieel directeuren en salesmanagers (meer) inzicht te geven in de effectiviteit en productiviteit van hun huidige verkoopactiviteiten (lees: sales performance!). Onder andere worden effectieve (klant)strategieën geformuleerd die aansluiten op de marktomgeving én het bedrijf.

Interim Sales Management

Kunt u wel wat sales support gebruiken bij het opzetten, stroomlijnen of verbeteren van de sales processen én management binnen uw organisatie? Kan uw salesteam wat inspiratie gebruiken? Kunnen uw verkoopdoelen wat scherper worden gesteld? Hebt u tijdelijk behoefte aan salesexpertise en daadkracht in uw organisatie? Neem dan contact met Mike op voor een vrijblijvende afspraak. Geen salesvraagstuk is hem vreemd.Sales Performance Scan

'Focus op verkoop, winstbijdrage en klantstrategie'. De Sales Performance Scan, is een perfecte softwaretool om objectief inzicht te krijgen in de commerciële prestaties binnen uw organisatie in zeer korte tijd inzichtelijk te krijgen. Meten is immers weten. De Sales Performance Scan biedt een uitgebreide, kwalitatief hoogwaardige evaluatie, die gecombineerd wordt met directe aanbevelingen en verbeteracties, waarmee uw organisatie meteen aan de slag kan. Wilt u ook snel weten hoe uw salesprestaties werkelijk staan? Vraag dan een Sales Performance Scan aan!

Wie triggert u?

Hebt u behoefte aan een sparringpartner en/of verbeterde resultaten, neem dan nu contact op voor een vrijblijvende afspraak met Mike Sier!

Scroll naar boven