Resultaten

De onderstaande referenties geven een goed beeld van een groot aantal resultaten van de afgelopen jaren. Hierbij gaat het om daadwerkelijke realisatie en borging van verbeterprocessen en verkoopresultaten. Wilt u ook uw prestaties verbeteren in de praktijk?

Exceptional Trading B.V.

"Mike heeft mij als persoon en ondernemer in mijn kracht gezet"

Toen ik Mike ontmoette was het een roerige tijd, zowel zakelijk als privé. Door aan de slag te gaan met mijn bedrijf, personeel, hele bedrijfsplan én visie, groeide ik ook als mens. De beslissingen die ik voorheen nam als ondernemer zijn veranderd en dit loopt 1 op 1 door in mijn privé leven. Door duidelijk en helder te zijn voel ik mij krachtiger én heeft dit zich ook vertaald in de bedrijfsresultaten. Het bedrijf en de mensen staan in hun kracht, op naar een duidelijke en mooie toekomst!

Sheila Keijzers, Directeur eigenaar Exceptional Trading B.V.

Logo-Exeptional-Trading.png

Jooren Scheepsschroeven B.V.

"Mike Sier spaart je niet, maar dan kom je ook verder!"

Waar is onze sparring-partner als wij, directeur, een frisse kijk op ons eigen werk nodig hebben? Via een nieuwsbrief van de Metaalunie, viel mijn oog op de strategische sales tijger Mike Sier. Ik wilde ongezouten feedback hebben over mijn werkzaamheden en de blinde vlekken zichtbaar maken. Daar is Mike de perfecte coach voor. Zo zag ik het…!! Bij de eerste sessie werd mij al veel helder en duidelijk. Ik pakte zijn opties ook keurig op en voerde het in eerste instantie uit als huiswerk. Het heeft mij, mijn bedrijf, gebracht, dat wij o.a. onze Top 50 klanten goed in kaart hebben gebracht, waar ikzelf actief mee aan de slag ben gegaan. Met succes. Mike zijn lessen uitvoeren heeft voor een omzetstijging van meer dan 15% gezorgd, dat zich uiteraard ook uit in de winst. Mike Sier spaart je niet, máár dan kom je ook verder!

Dymphina Jooren, Directeur eigenaar van Jooren Scheepsschroeven B.V.

Logo-Jooren.png

Ik wilde ongezouten feedback hebben over mijn werkzaamheden en de blinde vlekken zichtbaar maken. Daar is Mike de perfecte coach voor!

Download cases

Nirint Shipping B.V.

“Omdenken van klassiek relatiebeheer náár echte commercie”

‘Get serious about sales’, ‘inrichten van verkooporganisatie’, van ‘wachten op omzet naar proactieve sales’, ‘ken uw klant’. Ga weg! Allemaal niet nodig in een organisatie die al meer dan 25 jaar als een huis staat. En wat zijn we met onze neus op de feiten gedrukt, langzaam, proces matig, inzicht verkrijgen, omdenken van klassiek relatiebeheer naar echte commercie. Mike, bedankt voor het geven van inzicht, vertrouwen, (nog méér) comfort en ‘tools’ aan Nirint Shipping om te accelereren!

Marco den Breejen, Operationeel Directeur Nirint Shipping B.V.

Logo-Nirint.png

Perfect Serve B.V.

“Zijn Rotterdamse aanpak past ons goed”

Na 20 jaar zijn wij een (nieuwe) samenwerking aangegaan met Mike, maar nu een sales opdracht, zijn specialiteit! Mike geeft inzichten én handvaten om stappen te zetten voor ons bedrijf Perfect Serve. Hij benoemt helder hoe hij het ziet komt met gedegen verbetertraject en borgt dit proces ook! Zijn Rotterdamse aanpak past ons goed. Mike bedankt voor deze opstart en wij kijken uit naar ons vervolgtraject.

Kees Olijhoek, Vestigingmanager, Perfect Serve B.V. (onderdeel van High Quality Food Group)

Logo-PerfectServe.png

Scroll naar boven