Exceptional Trading B.V.

"Mike heeft mij als persoon en ondernemer in mijn kracht gezet"

Toen ik Mike ontmoette was het een roerige tijd, zowel zakelijk als privé. Door aan de slag te gaan met mijn bedrijf, personeel, hele bedrijfsplan én visie, groeide ik ook als mens. De beslissingen die ik voorheen nam als ondernemer zijn veranderd en dit loopt 1 op 1 door in mijn privé leven. Door duidelijk en helder te zijn voel ik mij krachtiger én heeft dit zich ook vertaald in de bedrijfsresultaten. Het bedrijf en de mensen staan in hun kracht, op naar een duidelijke en mooie toekomst!

Sheila Keijzers, Directeur eigenaar Exceptional Trading B.V.

Logo-Exeptional-Trading.png

Bobmail Nederland

"Deze Rotterdammer heeft saleswijsheid door zijn bloed stromen!"

Ik heb Mike ingeschakeld toen ik een kersvers salesteam ging opzetten en aansturen. Met mijn algemene kennis legde ik een basis, máár de ervaring en methodes van Mike maken het verschil en zorgen ervoor dat team sterk opgezet is en gestructureerd blijft! De resultaten zijn mooi en meetbaar! Wat motiveert om te blijven knallen! Mike is een waardevolle sparringpartner en staat voor je klaar!

Bob Vekemans, Directeur Bobmail Nederland

CROSSMINDS BV

"Gedrevenen, eerlijk en resultaatgericht voor onze cliënten"

Wij schakelen Mike Sier graag in bij complexe Sales Transformatie projecten en/of verbetertrajecten. Niet alleen wij maar vooral ook onze cliënten waarderen Mike om zijn gedrevenheid, zijn eerlijkheid, de resultaatgerichte en compacte aanpak. Door zijn jarenlange internationale saleservaring is hij als geen ander in staat om commerciële afdelingen van ondernemingen te optimaliseren.

Michel van Dijk, Managing Partner Crossminds (voorheen DRV Performance Improvers)

Logo-Crossminds.png

Ziggurat Taaltrainingen

“Handvaten om de volgende stap te zetten voor ons bedrijf.”

Wij zijn heel erg enthousiast over de werkwijze van Mike. Hij geeft ons handvaten om de volgende stap te zetten voor ons bedrijf. De gesprekken met hem zijn verfrissend en geven nieuwe inzichten waarmee wij aan de slag zijn gegaan met als resultaat een mooie omzetgroei en doorontwikkeling van ons bedrijf. Voor mij is het een verademing dat de samenwerking gericht is op de praktijk in plaats van droge theoriesessies of workshops.

Ian Reitsma, Partner Ziggurat Taaltrainingen V.O.F.

Mike Sier is kritisch, ‘weet van wanten’, ontziet de ondernemer niet op Sales, Financieel en zeker niet op het Personele vlak, maar te allen tijde: ‘Hard op de inhoud en vooral zorgzaam op de relatie.’ En uiteindelijk doelgericht.

Download cases

Codeless Technology BV

"No nonsense aanpak met daadkracht en betrokkenheid"

Gedurende de implementatie van een nieuw CRM systeem heeft Mike Sier onze organisatie als sales consultant bijgestaan. Hij heeft verschillende interne sales processen geanalyseerd en er zijn diverse concrete adviezen gegeven tot het optimaliseren van deze processen. Mike Sier heeft hier verder gekeken dan enkel de opgegeven taakstelling en heeft hierin proactief geacteerd en geadviseerd. De door Mike Sier verkregen inzichten in onze sales processen hebben concreet geleid tot een geoptimaliseerd opererende Marketing & Sales organisatie. De toegevoegde waarde van Mike Sier zit hem enerzijds in zijn kennis en heldere op feiten gebaseerde no nonsense aanpak en anderzijds in zijn daadkracht en betrokkenheid.

Mike zijn heldere focus op resultaat zorgt ervoor dat hij snel van concrete toegevoegde waarde is voor zijn opdrachtgevers met de juiste sales support. Bedankt voor de resultaatgerichte en persoonlijke vorm van samenwerking Mike!

Roland Worms, DGA Codeless Technology BV

ZaMens

"Salestijger pur sang met Stijl"

Mike Sier is een ‘Salestijger pur sang met Stijl’. Vanuit zijn authentieke doortastende optreden zet hij de ondernemer ‘aan het denken’. Hij daagt uit en mede door zijn scherpe analytische vragen stroomlijnt hij ongemerkt het vraagstuk voor de ondernemer! Mike laat de ondernemer zelf de vertaalslag maken naar doelen, werkwijze en de inzet van de juiste mensen, mede gedreven door het enthousiasme van Mike.

Mike Sier is kritisch, ‘weet van wanten’, ontziet de ondernemer niet op Sales, Financieel en zeker niet op het Personele vlak, maar te allen tijde: ‘Hard op de inhoud en vooral zorgzaam op de relatie.’ En uiteindelijk doelgericht.

Ria Roos MBA, Directeur Zamens B.V.

I4-YOU Business Solutions B.V.

"Hij heeft onze propositie en promotie een boost gegeven!"

Mike Sier heeft ons ondersteund bij het formuleren van onze marketingstrategie. Confronterend om te ontdekken dat je als productspecialisten te weinig vanuit de klant denkt. Mike hield niet alleen de spiegel voor, maar gaf ook aan welke kant het uit moest. Het heeft onze propositie en promotie een boost gegeven!

Peter de Graaf, Director I4-YOU Business Solutions B.V.

Scroll naar boven