Unit4 Accountancy B.V.

"Reorganiseren van de salesafdeling van zo'n 80 personen"

Voor een groot project, het reorganiseren van de salesafdeling van zo'n 80 personen heb ik, na wat onderzoek, Mike benaderd of hij mij wilde bijstaan. Het moest wel snel kunnen plaatsvinden. De volgende avond zaten we bij elkaar. Uit alles bleek de brede ervaring van Mike. Door zijn professionele aanpak, flexibiliteit i.c.m. zijn brede kennis van het salesvak is het project op tijd en naar volle tevredenheid afgerond.

Herman de Jonge, Algemeen Directeur UNIT4 Accountancy B.V.

TheUnit Associates B.V.

'Mike heeft ons geholpen om vanuit het klantperspectief te kijken'

Met Mike hebben we al reeds jaren een goede band en een partner gevonden die strategisch sales advies geeft. Hij schroomt er niet voor om duidelijke feedback te geven en zijn netwerk open te stellen voor anderen. Dit heeft voor The Unit Associates geresulteerd in een goede opzet van sales én resultaten. Daarnaast is Mike een prettige professional om mee te werken. 

Joost Bleijenberg, Partner TheUnit Associates B.V.

Finext

"Mike heeft ons geholpen om vanuit het klantperspectief te kijken"

Wij hebben een nieuwe propositie ontwikkeld en willen hier graag succesvol mee worden. Wij hebben Mike benaderd omdat onze sales pipeline te wensen overliet. Hij snapt de inhoudelijke materie waar wij mee bezig zijn en weet welke sales support we nodig hebben. Waar wij zelf vooral vanuit de inhoud en eigen inzichten naar de materie hebben gekeken, heeft Mike ons geholpen om vanuit het klantperspectief te kijken. Hoe lastig dit soms ook was, Mike heeft ons bij de hand genomen om het zelf uit te vinden. Zoals we dat graag zelf ook doen. Ik vind het prettig schakelen met Mike, hij is scherp en kritisch en gericht op het verbeteren van het sales proces.

Alwin Dooijeweerd, Senior Business Analyst Finext

Mike Sier is kritisch, ‘weet van wanten’, ontziet de ondernemer niet op Sales, Financieel en zeker niet op het Personele vlak, maar te allen tijde: ‘Hard op de inhoud en vooral zorgzaam op de relatie.’ En uiteindelijk doelgericht.

Download cases

Bill Ringa Footwear

"Betere structuur en prioritering aanbrengen in de opstartfase van mijn bedrijf"

Mike Sier heb ik leren kennen via het Ondernemersklankbord. Hij coacht mij om een betere structuur en prioritering aan te brengen in de opstartfase van mijn bedrijf. Naast een prettige persoonlijkheid is Mike messcherp op een positief-kritische manier! Hij is hands-on: adviseert & coacht maar polst evenzogoed z’n netwerk als hij je daarmee op weg kan helpen. In één woord: Top!

Timothy Wetsteijn, Founder of Bill Ringa Footwear

"Focus houden op het verbeterproces en de waarborging hiervan"

Mike heb ik leren kennen als een gedreven consultant, die op basis van diepgaande analyse zijn klant inzicht geeft in de verbetermogelijkheden van zijn commerciële performance. Hierbij kunnen ook de interne organisatie en de financiële organisatie worden doorgelicht. Naast genoemde analyse daagt Mike zijn klanten uit om focus te houden op het verbeterproces en de waarborging hiervan. In het proces onderkent Mike de belangen van de belangrijkste Stakeholders en weet hij deze in het proces mee te nemen met als resultante een gedragen verbeterproces. 

Hans Zunderdorp, Specialist Intensieve Begeleiding Rabobank Groot
Zakelijk

Vlak Management Consultancy B.V.

"De juiste personen bij elkaar te brengen om tot een goed resultaat te komen"

De kracht van Mike is dat als Verbindende Sales Consultant hij zeer goed weet wanneer de juiste personen bij elkaar te brengen om tot een goed resultaat te komen. Met zijn saleskracht is een Sales Development Project succesvol én onderscheidend afgerond voor een nieuwe IT-propositie. Ook tijdens de uitvoering en afronding van de opdracht behoudt Mike oog voor de (klant)relatie.

Hans Vlak, Partner Vlak Management Consultancy B.V.

Scroll naar boven