Directeur Cashcontrol Incassodiensten B.V.

"Mike heeft mij doen inzien dat in commercie niets vanzelfsprekend is"

Ben met Mike (Sier) in contact gekomen, via een relatie van mij. Deze relatie was zeer enthousiast, over de persoon, de aanpak en de sturende op een leuke manier. Mike heeft mij doen inzien, dat in commerciële activiteiten niets vanzelfsprekend is. Maar dat dat open- en eerlijkheid belangrijk zijn, net als transparantie. Mike is een prettige persoonlijkheid om mee te communiceren en werken. Eind 2015 zijn wij gaan samenwerken en de afgelopen maanden hebben wij succes geboekt op het vlak van behouden van bestaande klanten én het verkrijgen van nieuwe klanten. De directie is enthousiaster dan ooit en brengt dat over op de personeelsleden! 

Frans Hakvoort, Directeur Cashcontrol Incassodiensten B.V.

Proyect

"Enorm geholpen met het sturen in de juiste richting"

Ik heb Mike leren kennen in mijn tijd als Commercieel Directeur bij mijn vorige werkgever. Wij zaten in zwaar weer en Mike heeft enorm geholpen met het sturen in de juiste richting. Mike maakt de zaken inzichtelijk, meetbaar en sturend op resultaten. Ik ben inmiddels zelfstandig ondernemer en heb nog altijd profijt van de dingen die ik van Mike heb geleerd.

Harald Westerman, Directeur Proyect

Mike Sier is kritisch, ‘weet van wanten’, ontziet de ondernemer niet op Sales, Financieel en zeker niet op het Personele vlak, maar te allen tijde: ‘Hard op de inhoud en vooral zorgzaam op de relatie.’ En uiteindelijk doelgericht.

Download cases

Grant Thornton Accountants en Adviseurs

"Mike schuwt de confrontatie niet"

Ik heb goede ervaringen met Mike als Sales Consultant. Hij is zeer resultaatgericht, pragmatisch én flexibel. Hij heeft op basis van zijn staat van dienst héél snel en goed door hoe ‘de vork in de steel steekt’ en hoe de onderlinge menselijke verhoudingen zijn. Met zijn aanpak weet hij in korte tijd belangrijke verbeteringen door te voeren. Daarbij schuwt hij de confrontatie niet en loopt hij niet weg voor het brengen van slecht nieuws als de situatie daarom vraagt.

Cor Overduin, partner Grant Thornton Accountants en Adviseurs B.V.

Christiaan Huygens N.V.

"Altijd gefocust op realisatie van benoemde doelstellingen"

Mike Sier heb ik leren kennen via DRV Performance Improvers Accountants B.V. Inmiddels werk ik 2 jaar samen met Mike, hij heeft zijn ruime sales en managementervaring ons zéér goed begeleid. Dit door combinatie van serieus doelgerichte acties afgewisseld door gezonde humor. Altijd gefocust op realisatie van benoemde doelstellingen met de juiste sales support. Mike is een inspiratie, steun én een begeleider die op de juiste knoppen weet te duwen waardoor jezelf leert en presteert wat ten goede komt van de organisatie.

Hyke van der Heijden, Directeur Exploitatiemaatschappij Christiaan Huygens N.V.

Aveha Telecommunicatie B.V.

"Méér omzet te creëren?"

In 2013 heb ik Mike om hulp gevraagd om méér omzet te creëren. Echter méér verkopen is het laatste dat aan bod kwam! Op geheel eigen wijze en aan de hand van cijfers worden conclusies getrokken en de route uitgestippeld. Gaande het traject is er ruimte voor veranderingen op de originele uitwerking. Mike staat gedurende het gehele proces naast je en gaat discussies niet uit de weg, maar zorgt ervoor dat je eigen identiteit niet verloren gaat. Ik kijk terug op een succesvolle samenwerking waarbij Mike de juiste input, timing én aansturing heeft gegeven (en eigenlijk nog steeds) waarbij de resultaten significant verbeterd zijn.

Liesbeth Kornaat, DGA Aveha Telecommunicatie B.V.

Scroll naar boven