Sales consultant en sales coaching

Stel: uw omzet daalt en uw rendement staat onder druk. U weet echter niet exact waar dit aan ligt en hoe u dit kunt oplossen. In ieder geval weet u één ding zeker: u wilt betere verkoopresultaten behalen. Het is dus hoog tijd een sales consultant uit te nodigen die samen met u kritisch naar uw salesstrategie gaat kijken. Sales consultant Mike Sier is u graag van dienst.

Wat doet de sales consultant?

De Rotterdammer Mike Sier heeft al meer dan 20 jaar ervaring als sales consultant. Hij zal tijdens het verbeterproces van uw salesafdeling onderdeel zijn van uw organisatie. Zo kan hij uw organisatie leren kennen en de beste resultaten behalen. Hij houdt zich onder andere bezig met interim sales management, waarbij hij sales processen en management opzet, stroomlijnt en verbetert. Hierbij zal hij de verkoopdoelen scherper opstellen en een grote bron van inspiratie vormen voor uw salesteam.

Sales consultant met Rotterdamse mentaliteit: Mike Sier

"U wilt betere verkoopresultaten behalen? Hoog tijd om een sales consultant uit te nodigen die samen met u kritisch naar uw salesstrategie gaat kijken."

Maak een afspraak met de Sales Consultant


De Amerikaanse aanpak: klanttevredenheid en accountmanagement

Als sales consultant gelooft Mike in de Amerikaanse aanpak van sales. Hierbij ligt de focus op klanttevredenheid en accountmanagement. Accountability en het credo “meten is weten” zijn hierbij onmisbaar. De resultaten van deze werkwijze zijn:

  • Bewustwording van de cijfers
  • Het willen verklaren van de cijfers
  • Het willen verbeteren van de cijfers
  • Meer verantwoordelijkheidsgevoel voor de cijfers
  • Direct actie ondernemen om de cijfers te verbeteren

Sales Performance Scan: meten is weten

Om deze Amerikaanse werkwijze uit te kunnen voeren, maakt Mike graag gebruik van de Sales Performance Scan. De ideale software tool voor een sales consultant. Hiermee krijgt hij binnen zeer korte tijd objectief inzicht in de commerciële prestaties van uw organisatie. Naast een uitgebreide kwalitatieve evaluatie, zal de scan directe aanbevelingen doen waarmee u als organisatie meteen aan de slag kunt. Mike zal u ondersteunen tijdens het uitvoeren van deze verbeteracties.

Sales consultant met Rotterdamse mentaliteit: Mike Sier

Afspraak met de sales consultant

De ambitieuze Mike is niet snel tevreden. Hij weet namelijk dat er veel winst kan worden behaald voor uw organisatie. Als u deze sales consultant uitnodigt, weet u zeker dat u tot betere inzichten komt, dat u een grote verbeterslag gaat maken en dat u zich daadwerkelijk gaat onderscheiden van andere organisaties. Hebt u behoefte aan deze positieve resultaten? Neem dan vooral contact op met Mike voor een vrijblijvende afspraak.

"Wanneer u Mike als sales consultant uitnodigt is hij niet snel tevreden. Hij weet namelijk dat er veel winst kan worden behaald voor uw organisatie."

Maak een afspraak Sales Consultant Mike Sier

Weten waar uw kansen liggen?

Hebt u behoefte aan een sparringpartner en/of verbeterde resultaten, neem dan nu contact op voor een vrijblijvende afspraak met Mike Sier!

Scroll naar boven