Sales support

Hebt u het idee dat uw salesafdeling een boost nodig heeft? Maar u weet niet waar u moet beginnen en u hebt hier eigenlijk geen tijd voor? Dan is sales support voor u de oplossing. Sales business expert Mike Sier kan uw salesafdeling op talloze vlakken ondersteunen. U haalt met hem een ervaren, multidisciplinaire adviseur in huis, die u graag helpt uw verkooporganisatie vorm te geven en uw verkoopstrategie helder uit te stippelen.

Een pittige sparringsessie

Tijdens een pittige sparringsessie zal Mike onderzoeken waar de verbeterpunten liggen voor uw organisatie. Samen met u zal hij bepalen wat de uitdagingen zijn voor uw sales afdeling en hoe hij zijn sales support gaat vormgeven.

Sales support met Mike Sier

"Hebt u het idee dat uw salesafdeling een boost nodig heeft, maar u weet niet hoe? Dan is Sales Support voor u de oplossing!"

Mike Sier helpt u graag met Sales Support


Sales support bij verkoopstrategie

Als uw verkoopstrategie niet meer up-to-date is, daagt Mike u uit deze te veranderen. Zonder een degelijke, relevante strategie is uw verkoopaanpak gedoemd te mislukken. De sales support op dit gebied zal bestaan uit het stellen van kritische, sales specifieke vragen, waarmee u erachter kunt komen wat uw ‘core business’ is, ofwel hetgeen waar u goed in bent. Mike zal u helpen uw verkoopstrategie aan te passen aan uw ‘core business’, zodat deze weer relevant is en zal slagen.

Sales support bij omzetgroei

Hebt u het gevoel dat u geen grip meer heeft op uw omzet omdat deze terugloopt of te langzaam groeit? De sales support waarmee u dit vraagstuk oplost zal onder andere bestaan uit inzicht krijgen in uw salesprocessen en doelgroepen. Mike zal u helpen deze te optimaliseren, zodat u controle en grip houdt op de groei van uw organisatie. Bij daling of te langzame groei van de omzet, zal Mike uw salesafdeling helpen verbeteracties in te zetten, om verbeterde verkoopresultaten te behalen.

Sales support met Mike Sier

Sales support is maatwerk

Door jarenlange ervaring weet Mike dat sales support altijd maatwerk is! Geen enkele organisatie is hetzelfde. Hij zal dus op de werkvloer aanwezig zijn, zodat hij uw organisatie en business van binnenuit leert kennen en verbeterprocessen kan borgen in de toekomst. Ook werkt Mike samen met professionele en onderscheidende strategische partners die een toegevoegde waarde kunnen vormen voor uw organisatie. Bent u geïnteresseerd in de sales support van Mike? Neem dan vooral contact op met hem. Hij komt graag bij u op de koffie.

Sales support met Mike Sier

Weten waar uw kansen liggen?

Hebt u behoefte aan een sparringpartner en/of verbeterde resultaten, neem dan nu contact op voor een vrijblijvende afspraak met Mike Sier!

Scroll naar boven