We lopen achter de feiten aan en hebben geen controle meer

Geen controle wil zeggen dat er geen (financieel) inzicht is in de verkoopresultaten. Met de Sales Performance Scan krijgt u snel objectief inzicht in hoe uw onderneming ervoor staat. Deze softwaretool geeft u inzicht in de huidige verkoopprestaties, verkoopmethodes, salesprocessen en prestaties van de commerciële medewerkers binnen uw organisatie.

Mike Sier creëert door middel van heldere rapportages (weer) inzicht in onder andere uw verkoopprestaties én salesprocessen. Zo faciliteert hij u in het krijgen en behouden van controle over de groei van uw organisatie.

In de praktijk

Mike heb ik leren kennen als een gedreven sales consultant, die op basis van diepgaande analyse zijn klant inzicht geeft in de verbetermogelijkheden van zijn commerciële performance. Hierbij kunnen ook de interne organisatie en de financiële organisatie worden doorgelicht. Naast genoemde analyse daagt Mike zijn klanten uit om focus te houden op het verbeterproces en de waarborging hiervan. In het proces onderkent Mike de belangen van de belangrijkste Stakeholders en weet hij deze in het proces mee te nemen met als resultante een gedragen verbeterproces. 

Hans Zunderdorp

Wie triggert u?

Hebt u behoefte aan een sparringpartner en/of verbeterde resultaten, neem dan nu contact op voor een vrijblijvende afspraak met Mike Sier!

Scroll naar boven