We weten niet waar we moeten beginnen

U heeft als ondernemer te maken met uiteenlopende taken en vooral met véél taken. Uw to-do- lijst wordt steeds langer en bijna dagelijks concludeert u dat de gestelde doelen voor de desbetreffende dag niet gehaald zijn. Onbewust verliest u de grip op de situatie en dat heeft negatieve uitwerkingen op het resultaat van uw onderneming! Kortom; het ontbreekt aan overzicht en u weet niet waar te beginnen…

Zelf heeft u vast een idee waarom uw bedrijf minder goed presteert; groeiende concurrentie, een krimpende markt, tegenwerkende financiers of medewerkers die minder goed functioneren. Maar is dat ook de werkelijke reden? Misschien ligt het aan onderbelichte marketing- en verkoopstrategieën, gebrekkige kennis van zaken, een ongeordende administratie of een zwak debiteurenbeheer.

Als pragmatische sales consultant brengt Mike Sier helder in beeld wat de stand van uw zaken is en brengt hij overzicht. Dat niet alléén, hij zorgt er ook voor dat u het overzicht kan behouden, zodat u zich kan concentreren op de strategieën en optimalisatieprojecten die bij uw organisatie passen.

In de praktijk

Ik heb goede ervaringen met Mike. Hij is als messcherpe sales consultant zeer resultaatgericht, pragmatisch én flexibel. Hij heeft op basis van zijn staat van dienst héél snel en goed door hoe ‘de vork in de steel steekt’ en hoe de onderlinge menselijke verhoudingen zijn. Met zijn aanpak weet hij in korte tijd belangrijke verbeteringen door te voeren. Daarbij schuwt hij de confrontatie niet en loopt hij niet weg voor het brengen van slecht nieuws als de situatie daarom vraagt.

Cor Overduin, partner Grant Thornton Accountants en Adviseurs B.V.

Weet u niet zeker wat uw uitdaging is?

Een uitdaging is altijd maatwerk. Met Mike Sier haalt u een ervaren, multidisciplinaire adviseur “in huis” die u kan helpen uw strategie helder uit te stippelen en uw verkooporganisatie vorm te geven. Maak direct een vrijblijvende afspraak!

Scroll naar boven