Onze omzet groeit niet meer en/of daalt. Rendementen staan onder druk.

Heeft u behoefte aan een klankbord? Mike Sier weet als geen ander groei te realiseren door kritische vragen te stellen, pijnpunten te durven benoemen en verbeteracties in te zetten. Op basis van de cijfers kijkt Mike kritisch naar uw salesstrategie, helpt u uw propositie scherp te stellen en de groei van uw onderneming aan te jagen.  

In de praktijk

In 2013 heb ik Mike om hulp gevraagd om méér omzet te creëren. Echter méér verkopen is het laatste dat aan bod kwam! Op geheel eigen wijze en aan de hand van cijfers worden conclusies getrokken en de route uitgestippeld. Gaande het traject is er ruimte voor veranderingen op de originele uitwerking. Mike staat gedurende het gehele proces naast je en gaat discussies niet uit de weg, maar zorgt ervoor dat je eigen identiteit niet verloren gaat. Ik kijk terug op een succesvolle samenwerking waarbij Mike de juiste sales support, input, timing én aansturing heeft gegeven (en eigenlijk nog steeds) waarbij de resultaten significant verbeterd zijn.

Liesbeth Kornaat, DGA Aveha Telecommunicatie B.V.

Weten waar uw kansen liggen?

Hebt u behoefte aan een sparringpartner en/of verbeterde resultaten, neem dan nu contact op voor een vrijblijvende afspraak met Mike Sier!

Scroll naar boven