We willen groeien, maar we weten niet hoe.

Met Mike Sier haalt u een ervaren, multidisciplinaire adviseur “in huis” die u kan helpen uw strategie helder uit te stippelen en uw verkooporganisatie vorm te geven. Ondernemen is keuzes maken.

Mike Sier helpt u die keuzes te maken op het juiste moment, op basis van een grondige analyse van uw salesorganisatie. Is er sprake van latente pijn of gezonde ambitie? Dit maakt een wezenlijk verschil in de aanpak. Ambitie kan ook het beeld vertroebelen. Een “reset” kan dan nodig zijn. Mike Sier is als pragmatisch sales consultant uw sparringpartner en uw klankbord. 

In de praktijk

In 2013 heb ik Mike om hulp gevraagd om méér omzet te creëren. Echter méér verkopen is het laatste dat aan bod kwam! Op geheel eigen wijze en aan de hand van cijfers worden conclusies getrokken en de route uitgestippeld. Gaande het traject is er ruimte voor veranderingen op de originele uitwerking. Mike staat gedurende het gehele proces naast je en gaat discussies niet uit de weg, maar zorgt ervoor dat je eigen identiteit niet verloren gaat. Ik kijk terug op een succesvolle samenwerking waarbij Mike de juiste input, timing én aansturing heeft gegeven (en eigenlijk nog steeds) waarbij de resultaten significant verbeterd zijn.

Liesbeth Kornaat, DGA Aveha Telecommunicatie B.V.

Weten waar uw kansen liggen?

Hebt u behoefte aan een sparringpartner en/of verbeterde resultaten, neem dan nu contact op voor een vrijblijvende afspraak met Mike Sier!

Scroll naar boven