Onze omzet groeit niet meer en/of daalt. Rendementen staan onder druk.

Heeft u behoefte aan een klankbord? Mike Sier weet als geen ander groei te realiseren door kritische vragen te stellen, pijnpunten te durven benoemen en verbeteracties in te zetten.

Op basis van de cijfers kijkt Mike kritisch naar uw salesstrategie, helpt u uw propositie scherp te stellen en de groei van uw onderneming aan te jagen met de juiste sales support.

In de praktijk

Mike Sier heb ik leren kennen via DRV Performance Improvers & Accountants B.V. Inmiddels werk ik 2 jaar samen met Mike, hij heeft zijn ruime sales en managementervaring ons zéér goed begeleid. Dit door combinatie van serieus doelgerichte acties afgewisseld door gezonde humor. Altijd gefocust op realisatie van benoemde doelstellingen. Mike is een inspiratie, steun én een begeleider die de juiste knoppen weet te duwen waardoor jezelf leert en presteert wat ten goede komt van de organisatie.

Hyke van der Heijden, Directeur Exploitatiemaatschappij Christiaan Huygens N.V.

Weet u niet zeker wat uw uitdaging is?

Een uitdaging is altijd maatwerk. Met Mike Sier haalt u een ervaren, multidisciplinaire adviseur “in huis” die u kan helpen uw strategie helder uit te stippelen en uw verkooporganisatie vorm te geven. Maak direct een vrijblijvende afspraak!

Scroll naar boven