Wat doet Mike Sier

Mike Sier gelooft in pittige en oprechte sparringsessies in plaats van langdradige intakegesprekken. Daadkracht en inlevingsvermogen gaan bij hem hand in hand. Tijdens het verbeterproces is Mike onderdeel van de organisatie en staat hij naast de ondernemer met beide voeten in de klei, om zo de beste resultaten te behalen. Verwacht dus geen dikke rapporten die vervolgens in de la belanden.

Interim Directie

Daarnaast voegt Mike strategische waarde toe als sparringpartner voor de DGA of als tijdelijke versterking van een directieteam. Dit in het geval van een transformatie of reorganisatie van uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan het ad interim opzetten, stroomlijnen of verbeteren van (sales)processen binnen uw organisatie of het scherper formuleren van uw verkoopdoelen & organisatiedoelstellingen.

Sales Consultant

Mike streeft ernaar om als Sales Consultant commercieel directeuren en salesmanagers (meer) inzicht te geven in de effectiviteit en productiviteit van hun huidige verkoopactiviteiten (lees: sales performance!). Hij formuleert onder andere effectieve (klant)strategieën, die aansluiten op de marktomgeving én uw organisatie en inspireert hiermee uw sales team, om het erna zelf te gaan doen.

Commissariaat

Mike maakt tevens graag het verschil in de rol van commissaris of als lid van de raad van advies. De rol is sterk afhankelijk van de fase waarin uw bedrijf verkeert. Mike is diplomatiek en beheerst stakeholdermanagement, hij is echter wars van politiek. Het maakt aanzienlijk verschil of een organisatie al jarenlang onder controle is, snelgroeiend is of zelfs in ‘zwaar weer’ verkeert. Bij iedere fase horen dan ook andere accenten, klankbord, advies, besluitvorming en controle. Heeft u behoefte aan een scherpe helicopterview, zorgvuldige analyse, monitoring en mitigerende maatregelen, dan is Mike de aangewezen persoon voor uw raad.

Wie triggert u?

Hebt u behoefte aan een sparringpartner en/of verbeterde resultaten, neem dan nu contact op voor een vrijblijvende afspraak met Mike Sier!

Scroll naar boven